This Ain't Goodbye

Sitter här lite kluven, oinspirerad som aldrig förr och funderar vad jag ska göra av mitt liv.
Det känns väldigt bra att vara hemma i byn, nästan för bra.
Jag är kluven för jag vet inte riktigt vad jag ska göra, har pratat med Maria (min "mentor" på skolan, eller vad vi nu ska kalla det.). Vi pratade om mina funderingar över att ta studieuppehåll, hon tyckte att det lät som en bra idé pga allt som varit.
Jag är beredd att hålla med men jag vet inte vad som kommer hända efter jul, så mitt beslut om framtiden skall tas då. Just nu känns det som att man inte vill tillbaka till Piteå, men vi får ju se.

Jag har inte varit mig själv under i princip hela terminen, jag har inte mått bra och det är många som tagit skada av det, men den som tagit störst skada av det är nog jag själv. Jag har mått otroligt bra en tid nu men det känns som att ju längre jag blir påmind om det dåliga som vart är ett steg tillbaka i min process att bli bättre och det är väldigt tråkigt. Jag vet att jag gjort dumma saker och skulle jag kunna ändra på det skulle jag göra det direkt, men jag kan inte göra nåt åt det som varit, tyvärr. Personer som jag bryr mig om väldigt mycket har blivit lidande över mitt beteende och det smärtar mig väldigt mycket.

Det här inlägget är väl egentligen lite av ett förlåt för de som blivit lidande och en förhoppning om att själv kunna bli förlåten. Jag vet inte vad jag ska säga, ett förlåt känns så litet liksom, men det är det enda jag kan säga just nu. Det är inte så lätt heller att säga nåt när folk inte pratar med en, jag vet inte vad jag ska göra åt det.
Till alla som blivit lidande av mitt beteende det här året, stort förlåt! Just nu vet jag iallafall att jag ska göra det som skall göras i skolan och vara hemma och njuta av julen med min familj.

Tyvärr är familjen en person kort över julen i år när min bäste bror åker till Thailand med Jennifer och hennes familj, brutalt tråkigt för min del men jag kommer nog vara för upptagen för att märka att han ens är borta, eller jag hoppas det iaf :) En sak är säker iaf, det kommer bli en annorlunda jul på många sätt och vis. Skönt att det här året är slut snart, ser fram emot nästa år trots att jag för tillfället inte har en aning om vad som kommer hända, men en sak vet jag, 2011 kommer bli ett bra år oavsett vad som händer, det är jag övertygad om.

Hoppas alla jag känner, nära och kära får en fantastisk jul och ett helt otroligt 2011 fyllt utav överraskningar och spännande saker!

Tack för mig.

RSS 2.0