Why so serious?

Ja vad ska man säga. Vädret den här sommaren har varit under all kritik! Och när det äntligen är sol så blåser det ju fan som en halv storm eller nåt. Inte så mycket regn har kommit iofs men 15 grader och molnigt är ju lite onödigt kan jag tycka, speciellt om det är så 4-5 dagar i veckan.

 

Jaja jag säger som Jennifer, jag ser nästan fram emot hösten just nu. Elitserien och premier league börjar och alla bra serier lika så. Dessutom blir det ju Nickelback & Daughtry också så jag tror september kommer bli en grym månad! Jag är lite orolig just nu på om det kommer vara kvar nå kompisar i byn till hösten/vintern. Känns som att alla drar iväg eller redan dragit iväg på nya äventyr. Själv blir jag nog kvar här ett tag till, inte för att jag vill utan för att jag inte har en aning om vad jag ska göra eller vill göra.. Enda målet just nu är väl att jobba och tjäna pengar så vi kan dra på vår NHL-resa som vi snackat om ett bra tag nu.

 

Efter det skulle jag faktiskt kunna tänka mig att börja plugga igen, mer motiverad den här gången förhoppningsvis. Förra gången var ju jävligt rolig men mitt psyke satte stop den gången. Men jag lovar att det inte kommer hända igen, känner mig så pass stabil just nu så jag kanske måste börja kolla på lite planer för framtiden snart. Träning är iaf högst upp på listan över saker jag ska ta tag i. Start första september, då har jag förhoppningsvis sattit upp mina mål för vikt och muskelmassa som jag ska uppnå till nästa sommar. Oj blev ju en liten novell det här men vafan. Var längesen man skrev av sig. Hoppas alla mår bra och haft en rolig sommar, fortsätt med det!

 

Hörs snart igen!


RSS 2.0