23

Idag har jag vart lite less på det mesta och haft allmänt dåligt humör. Ber om ursäkt till dem jag hängt med ikväll om de drabbat dem. Nu känns det bättre efter lite mat i magen. Har hunnit med en sväng på gymmet med brorsan. Det var kul, synd att jag inte kommer komma iväg dit på några dagar nu. Snart åker Jocke iväg till GBG och blir där i minst tre veckor. Jag räknar med mer. Tror också det kan vara en av orsakerna till att mitt humör varit lika upp och ner som en berg och dalbana den här veckan. Så jäkla tråkigt när så många dragit ifrån byn som jag brukade umgås med dagligen. Så jäkla jobbigt att Julia är borta så mycket också, vissa veckor är extra jobbiga. Men men, det är bara att bita ihop och jobba så mycket man får så man kan spara ihop till en resa senare till vintern. Kommer bli sjukt kul! Dock är jag väldigt less på mitt jobb men det är väl alla nångång. Imorgon är det iallafall torsdag, så jäkla nice! :)

Nepp nu blire att kolla nåt kul för att sen sova och upp och jobba imorgon kl 12 till 20.

Godnatt på er.


One ring, to rule them all

Fick order om att uppdatera bloggen, haha. Men jag har verkligen inget intressant att skriva om över huvudtaget. Kan väl säga att jag kollar The Fellowship Of The Ring just nu iaf. Som garanterat de flesta redan vet så är det den första sagan om ringen filmen, vilken jag också tycker är sen bäst utav trilogin om den magiska ringen som måste förstöras. Kommer så väl ihåg första gången jag såg den filmen på bio, jag visste ingenting eller hade läst någonting om filmen innan jag såg den och hade i och med det inga som helst förväntningar eller förhoppningar på den. Ja vad ska man säga, jag satt där i biomörkret och blev helt trollbunden av detta fantastiska mästerverk till film och tyckte det var den bästa filmen jag någonsin sett! Den är fortfarande en av mina favoritfilmer btw. Tror jag sett den första filmen minst 6-7 gånger och tycker fortfarande den är läskigt bra! Just nu har Frodo och gänget gått in i Morias grottor och det är ju nu som all action börjar. Ska kolla klart den första filmen iaf innan nästa vecka för då ska jag åka till Kalix med min sötis och då är tvåan och trean inplanerade att kolla. Ska bli fruktansvärt mysigt :)
Nej nu ska jag fortsätta kolla filmen för att sedan sova. Imorgon är det min enda lediga dag den här veckan och den tänkte jag njuta av! Det blir att ta det väldigt lugnt, dra en sväng på gymmet och på kvällen kanske jag och mina vänner spelar lite datorspel. Vi måste ju passa på att spela lite nu innan Jocke åker iväg till Göteborg och jobbar i minst tre veckor! Kan vara så att man spelar sina sista timmar dator på väldigt väldigt länge. Lite deprimerande tanke måste jag säga. Man måste ju hålla barnet inom sig vid liv på nåt sätt och i mitt fall är det att spela lite datorspel nångång i månaden, haha :) Ojdå det här blev ett långt inlägg, om ni inte orkat läsa hela är det helt okay eftersom jag bara skrivit en massa strunt. Men, men tack och hej för i afton.

Godnatt.


Up the birds

Imorgon är det äntligen Fredag igen! Bästa och sämsta dagen på veckan. Eftersom jag jobbar 3 av 4 Fredagar i veckan känns just den dagen tung. Det som gör Fredagar till veckans bästa dag är att min söta flickvän kommer hem :) Dock kommer Torsdagarna bli bästa dagen på veckan i framtiden då hon fått praktikplats i Pajala och kommer hem redan då! :D plus att det brukar vara hockey på torsdagskvällar och jag inte brukar jobba så mycket de dagarna, kommer bli awsome! :)


Every day of the week

 

 


Finally

Äntligen är Coldplay's "nya" album Mylo Xyloto ute på Spotify!

Coldplay - Mylo Xyloto

Lyssna och njut!

I <3 Nostalgi

Oj oj oj vilken nostalgi att sitta och lyssna på Nordman, fy fan så sjukt jävla bra!!

Nordman - Be Mig
Nordman - Vandraren
Nordman - Se dig själv
Nordman - Ännu glöder solen
Nordman - Ödet var min väg

Man blir så jäkla glad av Nordmans musik, helt galet alltså! :)

Kan ju passa på att tipsa om Håkan Hemlins (Nordmans sångare) nya låt "När stockholm somnar in".

Idag kollade jag och Julia "The Girl With The Dragon Tattoo" som ju är Hollywood remaken på "Män som hatar kvinnor". Måste ju säga att den var riktigt bra faktiskt, dock är jag inte så överraskad heller då det är David Fincher som gjort den. Han är dessutom min personliga favorit av alla "Directors/Producers" inom filmbranschen, jag menar det är ju inte vem som helst som kan skryta med att ha gjort filmer som Se7en, Fight Club, Zodiac, The Curious Case Of Benjamin Button, The Social Network och The Girl With The Dragon Tattoo.
Otroliga filmer med samtliga över 7.8 i betyg på IMDb när detta skrivs, det är imponerande och respektingivande!

Efter Fincher så finns det ju några till som är rätt duktiga som är värda att nämnas.
Steven Spielberg, Martin Scorsese, James Cameron och Christopher Nolan är ju också helt okay på att göra filmer liksom..



Nej nu är det dags att avrunda det här inlägget samtidigt som låten "Be mig" av Nordman sakta fejdas in.

Här är bilden från förra inlägget i lite bättre kvalité.



Godnatt på er.

RSS 2.0