Hej jag sover DEL 2


It's a good old hockeygame

Ojojoj vad jag älskar hockey, intresset blir bara större och större ju mer jag kollar. Just nu blir det säkert minst en match varje dag/natt. NHL slutspelet är igång nu och det är ju helt fantastiskt! Snart är det hockey-VM också, inte lika intressant som Stanley Cup men fan så kul ändå. Hoppas på Linus Omark till VM så att intresset ökar ännu mera. Det snackas om mustaschkampen till VM också, hoppas några stycken är med på det. Skulle vara kul som fan, men tror inte Julia skulle gilla det så mycket, haha.

Grattis Brynäs till SM-guldet, det trodde jag inte jag skulle få säga när säsongen började. Men värdiga mästare är dom helt klart. Jakob Silfverberg, vilken kille alltså! 22 år gammal och redan en helt komplett hockeyspelare som jag tror kan bli en av de bästa svenska spelarna i NHL inom några år. Otroligt kul att han får den cred han förtjänar!

Nu ska jag se klart första avsnittet av The Road To Winter Classic - Pittsburgh vs Washington sen sova tror jag. Imorgon blir det jobb, Sherlock Holmes 2 och på natten blir det att kolla Pittsburgh - Philadelphia, kom igen penguins! Sidney Crosby!

Godnatt.


RSS 2.0