Happy New Year!

Gott nytt år allihopa!
Tänkte sammanfatta 2011 i ett längre inlägg om 2 dagar men just nu får det bara bli några ord, helt jävla AWSOME!

Lila och blått ikväll? ;)

Ha en grym kväll allesammans!


MFCEB

Jo att jag tänkte ju som bara önska allihopa en god jul och ett gott nytt år!


I believe my life have just begun

Tänkte bara säga att allt är så jävla awsome just nu och har varit så sinnessjukt bra hela jäkla 2011!

Om 2012 blir hälften så bra som detta år varit så kommer jag vara väldigt nöjd.
Snart julafton och gudars vad fort det senaste halvåret gått, det har nästan gått för fort! Hoppas inte kommande halvår går lika fort för man blir ju inte yngre direkt, snart närmare 30 än 20, helt sinnes ju! Tur att jag inte har åldersnoja nå mera, haha ;)

Jag ser verkligen fram emot de kommande 2 veckorna fast jag kommer jobba nästan varje dag. Har tänkt ändra mitt liv till det tråkigare men troligtvis bättre efter nyår.
Det blir bland annat att gå och lägga sig tidigare och vakna tidigare och börja träna igen efter några års uppehåll. Fattar inte att jag som tränat som en idiot i mer än 15 år plötsligt slutade och började lägga ner tid på massa annat.

Visserligen har det inte bara varit dåligt utan man har ju istället blivit mycket bättre på andra saker så som design, där jag har lärt mig mer än vad jag trodde jag skulle göra på så pass kort tid.

Jag har lärt känna mig själv bättre under dessa år och hittat nya intressen, jag har funnit fantastiska vänner som jag vet att jag kommer ha kvar resten livet, jag har börjat utbilda mig till något jag tycker jag är rätt bra på och tycker väldigt mycket om att göra, jag har flyttat från tryggheten i Pajala till nya möjligheter och nya miljöer, hunnit flytta tillbaka, hunnit besöka Thailand och Italien. Men framförallt, har jag hittat mig själv igen efter några tunga år och jag älskar varenda jävla sekund av det!

Jag har massor med grymma vänner, jag har en helt jävla awsome brorsa som också är min bästa vän, jag har ett jobb med bra arbetskamrater som jag trivs med. Ja jag ville väl egentligen bara få skriva av mig och säga att jag är så jävla glad och lyckligt lottad så jag kan knappt tro det är sant! Och det bästa av allt, jag TROR och HOPPAS och KÄNNER på mig att det kommer bli ännu bättre!

Tack alla mina gamla och nya vänner, nära och kära för att ni gör mig så jäkla glad och lycklig varje dag, ni är så jävla awsome!

 

The Verve – Lucky Man

OneRepublic – Good Life

Red – Best Is Yet To Come

 

Hoppas alla får en fantastisk julafton och ett gott nytt år!

Det tänker jag ha iaf.

Tack och godnatt!


I feel my heart start beating to my favorite song

Oj jäklar vad tiden flyger iväg när man har roligt på jobbet, önskar det vore så på OK hela tiden! :p
Och nu när jag menar på jobbet i det här sammanhanget så har jag suttit med Linas projektarbete och knåpat med en massa smågrejer men som kan ge lite skönare feelin' i hela boken, tror det kommer bli skitbra :)

Jag vet inte hur många gånger jag dunkat den här låten men den är så jäkla bra så att jag inte har blivit less på den ännu trots minst 5-10 lyssningar, bara idag - Gavin DeGraw – Not Over You

Imorgon jobbar jag på riktigt, kul att tjäna pengar men hade hellre jobbat med det jag började utbilda mig till, så jag tror jag ska börja ta tag i skolan igen sen till sommaren. Synd att alla gamla klasskompisar flyttat därifrån dock. Men men, finns ju alltid en massa annat trevligt folk att lära känna.

Just another moment in your eyes

Det blir som inte att blogga varje dag när man inte gör speciellt mycket, finns som inget intressant att skriva om.
Igår spelade iaf jag, brorsan, Robba och Andy Wall Street. Efter en jämn match och lite spännande på slutvarvet så vann tillslut Robba som är obesegrad hittills (2/2), men vi planerar att ta revansch snart.

Ihelgen så vart det ju lite party på lördagen, ja shit vilket party det blev för mig personligen.
Kan säga att jag var bakis på måndagen när jag jobbade, dvs 2 dagar efter festen. Det var hemskt! Folk hade roligt åt mig dock så jag får väl bjuda på den.

Om ca 1 timme börjar jag jobba iaf, skulle inte jobbat innan Fredag men jag ställde upp när det behövdes folk, plus att jag missar mina timmar på Lördag pga personalfesten vi ska ha.
Inte allt för taggad på varken jobb eller fest just nu men vi får ju se hur man känner på Lördag.

Dagens låtar:
Den svenska björnstammen – Svalkar vinden
Skillet – Lucy
Chris Medina – Breakeven
Bruno Mars – Somewhere In Brooklyn

But still I'll raise the flag

Oj längesen man skrev här.
Dags att göra det igen då.
I veckan blev jag äntligen klar med en av mina tavlor som jag tänkte sätta upp i mitt rum.
Jag har även hunnit börja på den andra tavlan och har kanske gjort 10% klart hittills, gaah vilket projekt!
Mitt stora problem är att jag aldrig blir nöjd med mina grejer utan fortsätter jobba och jobba på dem hur länge som helst! Kanske kan vara bra på ett sätt men sämre på många sätt.
Aja jag blev iaf ganska nöjd med den första tavlan och jag tänkte visa upp den här nedanför.



Ska lägga upp den på facebook imorgon nångång så får ni säga vad ni tycker.
Tavlan är 50 x 50 cm förresten och tog kanske 20 arbetstimmar sammanlagt.
Blev tvungen att dra ner kvalitén rätt mycket för att jag skulle kunna uploada den hit på bloggen så ha överseende med detta :)
Andra tavlan lägger jag upp här senare när den är klar, dvs om kanske 10 arbetstimmar eller nåt.

Just ja jag kan ju nämna att jag nästan är helt färdig med boken jag hjälper Lina med också.
Känns jäkligt bra faktiskt och jag hoppas hon är nöjd med den, jag är iaf inte helt missnöjd med den iaf och det brukar vara godkänt när det kommer till mina grejer :)

Brukar vara
"äh ser skit ut" = missnöjd som fan
"ser ju inte helt fördjävlig ut" = godkänd
"fan den här är jag ganska nöjd med" = Väl godkänd
"jäklar vad bra det här blev!" = Stolt över mig själv! (dock händer det alldeles för sällan:)

God natt på er och hoppas ni får en grym helg!

Wolfpack

Nu blire Hangover II med MT, Kero, Brorsan och räkan. Har visserligen sett den redan men de andra var sugna på att se den så jag får väl ställa upp. Den är ju rätt så skön så :)

 


Bloggtorka

Nu har det inte varit många roliga inlägg på senaste, jag skyller på att jag jobbat mycket i veckan så har inte hunnit hitta på så mycket roligt. Det kommer bli ändring på det till nästa vecka, det hoppas jag iaf.

Imorgon ska jag iaf kolla fotboll hos Anders, kolla hockey för att sedan gå till jobbet. Nångång mellan fotbollen och jobbet ska jag ta mig tid till att klippa mig också, tack på förhand Julia! :) sen efter jobbet så har Jocke kommit hem från Göteborg och då ska jag visa resultatet av No-Shave-November för att sedan direkt raka bort skiten! En månad är för länge att spara skägg! Nog för att det var jäkligt roligt så det blir nog att göra om det nästa år igen, förhoppningsvis är fler än bara jag och Andy med på det, roligare ju fler man är ju!

Aja nu blir det Johan Glans world tour of Skåne sen sova.

Morsning, korsning.


Seger i derbyt!

Vilken kväll alltså! Skönt på jobbet, seger i derbyt mot Skellefteå och Get Smart hos Andy.
Visst många skulle nog kanske inte tycka att det är en bra kväll men jag tycker att det har varit en grym kväll! Det gäller att njuta av de små sakerna, då blir livet mycket lättare och roligare, och livet är förbannat bra just nu! :)

Imorgon är det jobb 15-21 sen vet jag inte vad som händer, blir säkert att hitta på nåt hos Andy. Den som lever får se.


Finally over!

Jaha då var då dagen kommen, No-Shave-November är officiellt över för i år! Nu ska jag bara vänta till Lördag med att raka bort allt så Jocke får se förödelsen.

Den här dagen måste ha varit den snabbaste dagen den här månaden, utan tvekan. Har suttit i photoshop i många timmar idag och pillat på en tavla till mig själv, börjar bli lite less på motiven jag har nu på väggarna.

Ikväll har jag och Anders kollat lite Scrubs, nu är vi inne på säsong 4. Nog för att jag har sett alla avsnitt flera gånger tidigare men det är fortfarande ruskigt bra! Är fortfarande lite sur att de inte la ner serien efter säsong 8, då hade den fått ett värdigt slut istället för att de förstörde allt med att göra säsong 9 som är riktigt usel!

Imorgon är det jobb 12-20 sen blir det att kolla på norr-derbyt mellan Skellefteå och Luleå, hoppas som vanligt på seger men förväntar mig inte det direkt, Skeå borta är svåraste matcherna varje säsong och en poäng är mer än godkänt imorgon.

Aja nu ska jag faktiskt ta en tidig natt och försöka slagga "redan" nu, får se hur det går.

Godnatt på er.


RSS 2.0