Trafficking

Hjälpte Jullan med en grej till skolan.
Blev rätt nöjd faktiskt, tog ju trots allt bara lite drygt en timme att göra den så :)

Sorry för kass kvalité på bilden, tog bild på skärmen med mobilen.


Kalchu

Äntligen är veckan slut!
Har varit en tung vecka med jobb Måndag, Tisdag, Torsdag, Fredag, Lördag och Söndag. Men nu är det äntligen Måndag och jag är ledig hela jäkla veckan! Fan så skönt!

Nu är jag i Kalix hos Julia och ska vara här till Torsdag, mys! :)
Just nu ligger jag och kollar That '70s Show för jag kan ju inte gå och lägga mig som vanligt folk, haha.

Sötisen bredvid ligger och sover som en stock, stackarn ska ju upp 06:45 som vanligt. Tur att man inte går skola just nu, fan va slitet ;D

Imorgon (idag) ska vi käka tacos, vi tänkte göra det till en tradition när jag kommer och hälsar på i Kalix.
Eller nu är det ju bara jag som tänkt tanken så vi får väl se om det blir en tradition eller inte, haha.

På Tisdag ska jag kolla hockey med Björn, ska bli grymt kul! Hoppas Luleå kan spöa HV71 så kvällen blir ännu bättre :)

Nej men nu ska jag väl kolla nåt avsnitt till av 70s show sen slagga slaggen som Tomme hade sagt.

Godnatt på er.


If tomorrow never comes

Imorgon kommer min söta flickvän hem till byn! Fan va nice! ;)

Har varit en rätt jobbig vecka med mycket jobb, lite gym, lite datorspel och en massa längtan efter Julia, skönt att det äntligen är Fredag imorgon :)

Nästa vecka kommer spenderas i Kalix fram till Torsdag, ska bli mysigt som bara den! Hade tänkt kolla hockey med Björn på Tisdag också, ska bli jättekul att träffa honom igen, vi har inte setts sen September så ska bli riktigt kul att kolla hockey och "catcha up" lite.

Annars kommer det bli en ganska lugn vecka med förhoppningsvis några besök till gymmet och bara en massa chillande.

Men först ska man ju ta sig igenom resten av veckan. Imorgon blir det gymmet, sen jobbet och sen en massa mys! Lördag blir det jobb och troligtvis inte så mycket mer och på Söndag kör jag sista passet på jobbet sen blir jag ledig en hel vecka! Fy fan så skönt! :)

Nu ska jag sova och bara vänta på att tiden ska rusa förbi så att det snart är ny vecka.

Godnatt.


Bildbomb Italy

I brist på saker att skriva får det bli några bilder.


Hej jag sover inte!

Hallojs!

Klockan är 02:13 just nu när jag börjar skriva det här inlägget. Har just gjort klart Linas bok för typ tredje gången, och den här gången tror jag och hoppas jag faktiskt att den är klar på riktigt! Känns awsome! Men det kommer nog kännas ännu mer awsome när beskedet om att boken skickats iväg på tryck kommer, förhoppningsvis är det snart.

Just nu ligger jag och kollar That '70s Show medans en söt jäkel ligger och snarkar här bredvid, stackarn måste upp redan 06:45. Ska bli sjukt tråkigt att åka hem imorgon men jobb är jobb och man måste ju dra in lite pengar så att man kan göra nåt kul till sommaren. Förhoppningsvis blir det EM men vi får ju aldrig tummen ur och ansöker om biljetter! Får se till att göra det när jag kommer hem innan det är försent.

Ska bli grymt skönt med en ledig helg, kändes som längesen fast det bara är två veckor sen sist. Väldigt tråkigt att båda bröderna Tano är iväg på äventyr i Halmstad respektive jorden runt, blir inte mycket fotbollstittande de lediga helgerna nu, tyvärr. Men men mer tid till träning, hockey och en massa mys då istället :)

Ha en awsome dag allihopa!

Btw, grattis i efterskott på 15-årsdagen syster! Fan va gammal du börjar bli ;)

Godnattisch!


Hej jag sover!


Start Of Something Good

Ojdå har inte blivit så aktivt bloggande på ett tag, mest för att jag inte har nåt vettigt att skriva om just nu. Mycket som hänt just nu är väldigt standard så jag vet inte om jag behöver nämna att jag jobbat, chillat, kollat hockey, spelat spel och kollat film, som sagt standard.

Jobbar helgen nu igen.. Så jäkla tungt att jobba varannan helg när allt kul händer just de helgerna jag jobbar. Det suger lite faktiskt.. Nåt annat som också suger är saknad, fan så jobbigt det är när man saknar nån..

Shit nu lät ju det här inlägget som värsta gnäll-inlägget. Kanske är lite av ett sånt också men det behövas såna ibland, men inte för att jag mår dåligt eller nåt utan för att man bara behöver skriva av sig lite. Jag mår väldigt väldigt bra för övrigt, och jag kommer må ännu bättre imorgon det är jag helt säker på! ;)

 

Här är min nya tavla förresten!

 


Hare gött!


What A Wonderfull World

Ja wow säger jag bara, vilket fruktansvärt bra år! Kan knappt tro det är sant.

Jag tänkte summera året 2011 nu från början till slut, jag kommer såklart bara ta upp det som varit bäst.

Februari:
Efter att ha velat en lång tid så kom jag fram till det, faktiskt vid poolen i huset vi bodde i, det var i Thailand, det var kväll.
Jag och Antti satt och snackade lite om allt och inget och jag mådde jävligt bra, där och då kom jag fram till att jag vill må så här jävla bra hela tiden. Därför var det just där och då som jag bestämde mig för att ta en pause från skolan, komma bort från Piteå och komma hem till Pajala.
Jag ångrar inte en sekund av mitt beslut med tanke på hur mitt liv sett ut efter det.

Juni - Juli - Augusti
Ja vad säger man om dessa månader då? Mycket jobb, fiske, spel, filmer (SSG), festande, marknad och en massa annat roligt. Bra väder var det också!
Det var en riktigt bra sommar med andra ord :)

November
Efter att jag inte gjort så mycket på flera månader, ja förutom jobba, sova och spela cs i princip så blev det en liten spontanresa. Reseledare A. Tano fixade en resa till Italien för att kolla lite serie A fotboll.
Vi startade i Pajala, Bil till Luleå, Flyg till Stockholm, Taxi till Skavsta/Nyköping, Flyg till Bergamo, Buss till Milano, Tåg till Turin, Tåg tillbaka till Milano, Buss till Bergamo, Flyg till Stockholm, Flyg till Luleå och så med bilen till Pajala.
Ja mellan allt det där resandet och väntandet så hann vi ju också med att kolla Inter - Cagliari och Juventus - Palermo, vilket också såklart var orsaken till att vi åkte. Vi hann även vara ute och härja på gatorna i Turin med ett gäng helt tokiga men trevliga Stockholmare efter en blöt natt, det var riktigt kul! Vi var ett glatt gäng på 9 pers som åkte dit och vi var ett ännu gladare gäng när vi kom hem, det var en grym resa och vi pratade redan på flyget hem om att göra om det, och det kommer vi garanterat att göra också. Världsklass på reseledaren också!

December
Ja vad ska man säga om December då? Det var en månad i festens tecken, varje helg var det nån typ av fest. Lucia, personalfest, juldag och nyår. Det var en sjukt jäkla rolig månad och en perfekt avslutning på ett fruktansvärt roligt och händelserikt år.

Det var svårt att komma ihåg allt kul som hänt i år men höjdpunkterna har jag iaf försökt att skriva ner här. Huvudsaken är iaf att jag har mått sjukt bra, träffat en massa nytt folk och många nya vänner, kommit igång med design igen och funnit glädje med det.
Jag har på slutet av året blivit ännu gladare och tokigare än vanligt och det kan ju bero på många saker men kanske en sak framförallt, men den saken håller jag för mig själv än så länge ;)


Ha ett sinnessjukt bra 2012, det ska jag ha iaf!


RSS 2.0