Kill.me.now

50-årsfest igår och en sväng på Thai och jag mår ungefär som jag förtjänar. Kan nog räkna stegen jag tagit på hela dagen på två händer. Fy fan ska aldrig dricka igen! Så ovärt och inte ens kul och man orkar inte göra nåt dagen efter! Hoff!


Vakna tidigare än tuppen

Ja nu måste jag bara skriva av mig igen och gnälla lite på mitt nya schema.

Upp och jobba 05:30 nio dagar i månaden och öppna den där jävla OK-butiken från helvetet. Nej hujjä man kommer ju fan inte ha nåt liv och vara helt slut varje dag. Nej fan usch!

Hoppas att man kan börja skolan till hösten igen så man slipper gå upp dessa tider! 05:30 för att jobba är ju fan helt överdrivet!? Vem har "kommit på" att man ska vakna så tidigt för att jobba egentligen? Nån morgonpigg jävel då säkert.

Nej nu vart det jävligt bittert det här.
Ikväll var det Champions League och hockeykväll hos Robba. Jävligt nice, trots att Luleå åkte på pisk igen i den där jävla kaffepannan.

Imorgon är det Champions League igen och på torsdag drar vi till Haparanda och kollar Asplöven mot Anze Kopitar (Mora). Inte varje dag man får kolla när en Stanley Cup vinnare spela hockey i en liten lada i Tornedalen :)

Ursäkta för min lite bittra början på inlägget men blev bara tvungen att gå klaga lite. Det är väl ändå det en blogg är till för? Haha.

Upp 06:40 imorgon igen för lite jobb 7-16. Det här med att vakna tidigt är inte riktigt min grej men vafan.

Godnatt.


De ä najs!

Fan va skönt det är att vara ledig! Ska bli så otroligt skönt att börja jobba på FAST schema efter 1 år med att ta extra-pass trots 50% tjänst! Börjar på mitt nya schema om två veckor tror jag.

Kommer bli spännande att ha rätt många 07:00-16:00 pass, hur ska det gå undrar jag? Det kommer gå bra! Äntligen får man lite ändring i vardagen och kan börja planera saker i förväg.

Frölunda - Luleå imorgon, hoppas grabbarna gör bättre ifrån sig än i förra matchen mot Timrå. Aja imorgon blir det att dra till Luleå en sväng, borde vara hemma perfekt till matchen. Fantastiskt!

Hjälpte Jörre med en framsida till damernas matchprogram idag, han blev nöjd och då är jag nöjd. Hoppas de som är på matcherna gillar den.

Känns jäkligt bra att sätta sig i photoshop igen efter månader av inaktivitet. Det är ju ändå det jag vill hålla på med när jag blivit klar med skolan så måste börja nöta mer.

Hoppas alla haft en bra dag, det har jag iaf. Godnatt.


RSS 2.0